KIKO & GIPSYLAND

In het voetspoor van The Gipsy Kings

Gepassioneerd, feestelijk, levendig, opzwepend, emotioneel, droef, melancholiek. Woorden schieten eigenlijk te kort om de muziek van Kiko & Gipsyland te typeren. ‘Founding father’ Antoine ‘Kiko’ Motos verdiende zijn sporen als zanger en gitarist bij de wereldberoemde formatie ‘The Gipsy Kings’. Maar Kiko wilde iets nieuws en ging op zoek naar het Gipsygeluid van morgen. Dat vond hij bij zijn eigen zoon Juanito en zijn band Gipsyland. Het werd een prachtige fusie.

Met Kiko en Juanito (zang en gitaar) en gitaarvirtuozen Mario en Torino, staat er een bom zigeunermuziek op het podium, die zijn gelijke niet kent. Geworteld in diepe zigeunertradities, met Flamenco als fundament, beleeft de zigeunermuziek met Kiko & Gipsyland een ware renaissance. Het ene moment word je tot tranen geroerd, het volgende moment kan je het niet laten mee te swingen en te dansen op het podium.

 

Kiko & Gipsyland laat de harten van de concertbezoekers vibreren in het ritme van de virtuoze stemmen en gitaren van deze turbozigeuners. Ze bezorgen hun publiek gegarandeerd een avond vol ongeëvenaarde artistieke kwaliteit en een hart vol emotie.

Kiko raakt ook de harten van van andere grote muzieknamen. Zo charterde de internationale diva Cher de band voor een bijdrage aan het prachtige Dov’e L’Amore op haar platina album Believe. Cher’s productieteam tekende prompt voor de productie van hun debuutalbum ‘Viva la musica’. Ook Enrique Iglesias herkende de kracht van de nieuwe zigeunersound en integreerde die in zijn hit ‘Bailamos’.

I.S.M. PETER BOONE MUSIC PRODUCTIONS